Johan Cahuzak Theater
 

Vrienden

Michiel van de Burgt
Mijn collega Michiel van de Burgt, hij doet ook het project Zeven Sloten, heeft een prachtige website: https://theatermens.nl/.

Totallytraffic.nl
Totallytraffic.nl voor veel informatie over hoe je kinderen en jongeren laat nadenken over verkeer: www.totallytraffic.nl.

Wil Joosten
Mijn collega Wil Joosten, we deden samen vele prachtige diploma-uitreikingen, speelt in een leuke band: www.denijlpaarden.nl.

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Bommelerwaard
Het was een genoegen om voor deze organisatie te werken. Prachtige avonden, prachtige mensen: www.vptz-bommelerwaard.nl.

Bo van Aalst
Bo van Aalst leerde ik ergens in 2008 kennen bij een klus over dementerende ouderen. Zij was toen projectleider, ik dagvoorzitter. Het werd een langdurende samenwerking die (voorlopig) uitmondde in de film "Ik ben Thomas en ik ga dood" en het boek van Bo over palliatieve zorg bij kinderen "Als kinderen niet meer beter worden" dat ik in het najaar van 2010 mocht redigeren. Meer informatie: www.praktijk-bo.nl.

"Ik ben Thomas en ik ga dood"
Een educatieve film over palliatieve zorg, dood en rouw voor en door mensen met een verstandelijke beperking waarbij ik het proces begeleidde als adviseur (en acteur). Meer informatie en bestellingen op: www.watalsiknietmeerbeterword.nl.

Mennolt van Wasbeek
Filmmaker Mennolt van Wasbeek heeft “Omzien naar gisteren”, de film over de verplaatsing van mijn molen gemaakt. En hoe! Fysiek was het ook een flinke klus want zowel op de oude plek als in de Steendert was het altijd modderig en ook vaak koud, heel koud. Maar Mennolt en zijn broer Donald hielden vol met een prachtige film als beloning. Dank! Op Mennolts website vind je andere producten van hem: www.4d-filmvisions.nl.