Johan Cahuzak Theater
 

Collega's

Sinds 2010 groeide Zeven Sloten mij boven het hoofd. Ik speelde het stuk regelmatig vier dagen in de week. Gelukkig vond ik toen Michiel van de Burgt. Hij heeft ondertussen heel wat werk van mij overgenomen.

Later kwam Marienke van Terheijden erbij. Ze werkt vanaf augustus 2017 zelfstandig. Ze speelde toen op de school waar ze zelf examen had gedaan. Ze krijgt ook steeds meer werk.

Wannes Zeegers is op dit moment de laatste aanwinst voor de "Zevenslotengroep." Zijn eerste klus was in juni 2018, in Leeuwarden. En dan daar in Fryslân gelijk maar aanpakken ook: zes sessies in twee dagen.

Alle drie hebben ze eerst een paar dagen goed gekeken. Daarna spraken we af dat ze kleine stukjes zouden spelen. En dan steeds meer en ondertussen regiesessies op de molen of in Zaltbommel. Vervolgens alleen op pad. Erg spannend, voor hen en voor mij! Het is altijd weer heerlijk om een appje of mailtje te krijgen na afloop. Want ik kan wel zeggen dat het altijd goed gaat. Er wordt enthousiast gereageerd door spelers, publiek en contactpersonen.

Mijn collega's hebben alle drie een gedegen opleiding tot theaterdocent afgerond. Dat kan ik zelf niet zeggen....

Regelmatig bezoek ik ze om te kijken of we onderling nog uitwisselbaar zijn. In principe is het de bedoeling dat ieder van ons vieren zijn of haar eigen netwerk opbouwt en/of onderhoudt. Dat lukt over het algemeen heel aardig. Soms komt het voor dat er een andere speler komt. Dat wordt uiteraard altijd van te voren aan de school gemeld. De administratie gaat via mij.

Als de school zorgt voor vier verduisterde speelruimtes, kunnen wij nu dus 16 sessies per dag spelen, dat is voor maximaal 32 klassen. 

Uiteraard zijn we ook in voor andere klussen.